CC2530+CC2591 Modul ZigBee ZA2530-2591 Cu PA de la Distanță

CC2530+CC2591 Modul ZigBee ZA2530-2591 Cu PA de la Distanță

SKU: e954

Produs nou

48.45lei 46.02lei
Etichete: modul zigbee, p p, Ieftine modul zigbee, De înaltă Calitate p p.

ZA2530-2591 2.4 G wireless de comunicații radio transceiver module

Modulul avantaj

1. comparativ cu aceeași CC2530+CC2591 module, semnal mai mult de 5dB! nu mi-e frică de bunuri decât bunurile, dar nu se știe de mult despre ... atâta timp cât știi, cât de mult ai încerca, a deplâns original modulul RF apă atât de adânc, încât nu pot face!

2. cele mai mici preturi din industrie, matur și stabil produs de calitate, situat în Zigbee proiect pentru a promova. preț vrac-ar da o altă discuție! ai nevoie doar să se concentreze pe dezvoltarea de aplicații, noi vă ajuta să realizeze complexe de RF hardware!

3. cu cea mai mare cip distribuitori AVNET și TI centrului de asistență tehnică în Shenzhen au o bună cooperare, chip de prima mana informații obținute de ZÂNE, de potrivire RF de înaltă frecvență, putere emițător și receptor sensibilitate mai bine decât alte produse similare. CC2530+CC2591 modul de semnale mai mult de 5dB de produse similare!

4. de înaltă calitate PCB RF, circuite, modele unice pentru alternative mic parametru de linie microstrip componente, componente, asigurați-vă că modulul recomandate de înaltă precizie și stabilitate ridicată decât competitive, produse cu performanțe superioare. o mai bună stabilitate și consistență.

5. compara cu alte RF front-end, recomandat de TI CC2530 CC2591 chip de emisie-recepție front-end, câștig mai mare de programare, mai ușor, mai complete de suport tehnic și implementare perfectă ZStack Hibernare caracteristici, cum ar fi consumul redus de energie.

6. suprafață mică (32mm*18mm), super grosime subțire (grosime de numai 1,6 mm atunci când se utilizează la bordul antena PCB), poate fi cu ușurință încorporat ceasuri. MP3. active RF card în Terminal.

7. timbru practică găuri patch-uri folosind modulul RF design pentru a sprijini SMT patch II și super-preț scăzut oferta cea interpunere de bord, pot fi convertite cu ușurință în BAIE PIN pin pentru dezvoltare. ultra-preț scăzut potrivire cu semnal extern bun antenă și cablu de antenă.

Ne-am angajat, CC2530+CC2591 transmite putere și o sensibilitate mai jos TI fabrica de Bord (semnal mai bun), și puteți găsi întreaga rețea, precum și față de alte produse similare de pe piață, peste 0~1dBm transmite putere și de înaltă sensibilitate receptor 4~5dB mai mult de 5dB a semnalului de ansamblu ... bun venit pentru a încerca, nu este mulțumit cu nici un motiv să se întoarcă.

Ce este sensibilitatea? de ce CC2530+CC2591 modulul receptor de sensibilitate este mai important? CC2591 este o putere de transmisie de 22dBm, tipic sensibilitate receptor +6dB 2.4 G frecvențe radio front-end. puterea de emisie accesoriu poate îmbunătăți acoperirea cu semnal, dar nu au legătură cu domeniul de aplicare și puterea semnalului primit. gama de recepție îmbunătățire trebuie să fie realizat prin creșterea sensibilității. CC2591 primi crește sensibilitatea nu este niciodată ușor, cu toate acestea, cererea foarte mare de CC2591 pe circuite periferice, Mai articolului semnal de linie de linie de putere cabluri du-te linie. meci parametru. semnal de fază ușor abatere, filtru de frecvență puncte abatere sau zgomot de circuit, care va condus să-semnal puternic de atenuare. mai ales slab al semnalului recepționat și a puterii de lansări de semnal printr-un chip cu o Placa de repede alternativ comutator, zgomot redus design meci de dificultate imaginat. piața Shang cele mai multe produse primite de sensibilitate sunt mult mai jos TI nominală de +6dB, mulți nu numai 0dB, Chiar și are, de asemenea, mulți nu numai -5dB. și nu și-a adăugat PA de CC2530 modul comparativ, lansează putere are, a primit sensibilitatea este a, "vocea variabile mari, ascultând variabilă săraci", un în afară, de comunicații de efect și nu a îmbunătățit prea mult, mai mult fatal de astfel de CC2530+CC2591 modul complet pierdut-a și CC2530 module format ZigBee rețea de posibilități, "greu precisă a primit CC2530 modul trimis de semnal". Ingineri de proiectare va avea un astfel de sentiment ", cu o 2591 semnal nu fără bun."

Deoarece foarte mare de design de dificultate, orașul vânzare produse similare se poate ajunge ideal de primit de sensibilitate, cele mai multe produse similare primite de sensibilitate nu a îmbunătățit și a fost deteriorarea ( -5dB). direct de fenomen este CC2530+CC2591 module și CC2530 modulul de comunicații Shi, date jos poate biografie "două m" (de multe similare modulul nominal "poate biografie două km"), dar datele uplink singura linie de 80 de metri, chiar la 50 de metri (sensibilitate -5dB, CC2530 sensibilitate a fost redus!). Deci, dacă întreaga rețea cu un CC2530+CC2591 modul în loc de CC2530 module, aceste afirmații "de mare putere" nu numai că va reuși să îmbunătățească două-mod de comunicare la distanță și unele scurtat, transmiterea upgrade de putere este lipsită de sens. module și suntem cu adevărat oficial nominal real 22dBm si +6dB în creșterea gama de recepție de poligonul de tragere, în același timp, îmbunătăți foarte mult! CC2530+ CC2591 router și CC2530 nod terminal la distanță, combinate cu un nivel scăzut de putere va deveni o realitate, să-ți Zigbee proiect real salt calitativ!

Bi-directional de promovare datorită transmite putere și sensibilitate, în comparație cu alte produse similare, am CC2530+CC2591 peste 5dB de semnale de comunicare între module teoretice, raza de comunicare poate îmbunătăți 60%~80%! produse similare susțin că "două mile", teoretic, în aceleași condiții, și a pus pe modulele noastre, distanța poate îmbunătăți, de asemenea, 60%~80%!

  • Dimensiunea Pachetului: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.1kg (0.22lb.)

  • Nume De Brand: SZFYDOSH
  • Cerere: Invata , experimenta, de dezvoltare a produsului, casa inteligentă , rețele
  • Tip: Module Wireless
  • Starea: Noi

Produse similare

Cel mai bine vandut