22x12x4mm Tungsten din Oțel de Alimentare Contact cu 4mm Gaura pentru tăiere cu Fir EDM Piese

22x12x4mm Tungsten din Oțel de Alimentare Contact cu 4mm Gaura pentru tăiere cu Fir EDM Piese

SKU: e72434

Produs nou

63.79lei
Etichete: edm cu fir, edm piese, sârmă edm taie, Ieftine edm cu fir, De înaltă Calitate piese edm, China sârmă edm taie Furnizori.

Sârmă de tăiat Mașini au un set impresionant de caracteristici care fac funcționare și mai ales menținerea unei mașini de sârmă ușor decât orice alt. Ca un lider în tehnologia EDM, ne-am dezvoltat o gama completa de consumabile în mod expres concepute pentru a menține echipamentul funcționează la eficiență optimă.

Pentru a obține cele mai bune pentru EDM echipamente, aveți nevoie pentru a alege cele mai potrivite, cele mai consistente, de înaltă calitate, consumabile pentru aplicația dumneavoastră și aparatul.

Am stabilit o bună reputație în domeniul de Foraj Ghiduri pentru gaură mică EDM Mașini de Găurit. Clientii apreciaza aceste produse pentru lor stabil și de înaltă precizie de prelucrare. Suntem EDM consumabile de specialitate pe care te poti baza.

Contactați-ne Astăzi!

Pentru a obține cel mai bun preț și cele mai bune servicii,pls amabilitate

comunica cu noi înainte de a plasa comenzi.

Dacă marfa este ridicată în sistemul nostru, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne. Vom verifica detaliile și regla marfă pentru tine. Multumesc.

Transport: - vă Rog atenție că DHL este oprirea ca pe Evaluareprotectiamunciipsi.ro depozit de preaviz. Va vom informa când se reia. - Dacă alegeți e-EMS, EMS, Fedex, UPS, TNT, vă rugăm să găsi link-uri pentru un plus costul de transport maritim în magazinul nostru și să plătească. Să ne anunțați dacă orice întrebare. Multumesc. http://Evaluareprotectiamunciipsi.ro/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http://Evaluareprotectiamunciipsi.ro/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html - Dacă alegeți CTR-TEREN de PRELUARE, vă rugăm să rețineți că aveți nevoie pentru a ridica bunurile dumneavoastră în agentul maritim biroul de orașul tău. Vă rugăm să verificați cu noi pentru a vedea dacă există un birou în orașul tău sau în cazul în care este cel mai apropiat birou de tine. - Noi nu garantam termenul de livrare pentru toate transporturile internaționale din cauza diferențelor de timp de Vămuire în țări individuale, care pot afecta cât de repede mărfurile sunt inspectate. Costul de transport nu include orice taxe de import și impozite și taxe suplimentare pentru zonele izolate și altele. - Te rog să fii amabil remarcat faptul că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale, taxele de brokeraj, de taxe și de impozite și taxe suplimentare de import în țara dumneavoastră dacă orice. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate atunci când livrarea. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. - Vă rugăm să rețineți că pentru expediere a rusă de CTR-TEREN de PRELUARE, prețul de transport maritim a fost actualizat cu taxe de Vamă.

  • Tip De Unitate: mulțime (4 piese/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 6cm x 5cm x 5cm (2.36in x 1.97in x 1.97in)
  • Greutate Pachet: 0.31kg (0.68lb.)

Produse similare

Cel mai bine vandut