Keith 30g-70g Placă de Titan Camping Placă de Titan fel de Mâncare Ti5362/Ti5368

Keith 30g-70g Placă de Titan Camping Placă de Titan fel de Mâncare Ti5362/Ti5368

SKU: e72392

Produs nou

49.62lei 39.69lei
Etichete: placă de titan camping, placa de camping, camping placa, Ieftine placă de titan camping, De înaltă Calitate, placa de camping, China camping placa de Furnizori.

Brand:Keith Articol:Ti5362 Material:Titanium Suprafata:Titan Culoare Originala Dimensiuni:(D)113x(H)28 mm Greutate:30g Brand:Keith Articol:Ti5363 Material:Titanium Suprafata:Titan Culoare Originala Dimensiuni:(D)123x(H)28 mm Greutate:37g Brand:Keith Articol:Ti5364 Material:Titanium Suprafata:Titan Culoare Originala Dimensiuni:(D)139x(H)28 mm Greutate:46g Brand:Keith Articol:Ti5365 Material:Titanium Suprafata:Titan Culoare Originala Dimensiuni:(D)150x(H)28 mm Greutate:50g Brand:Keith Articol:Ti5366 Material:Titanium Suprafata:Titan Culoare Originala Dimensiuni:(D)158x(H)28 mm Greutate:53g Brand:Keith Articol:Ti5367 Material:Titanium Suprafata:Titan Culoare Originala Dimensiuni:(D)170x(H)28 mm Greutate:57g Brand:Keith Articol:Ti5368 Material:Titanium Suprafata:Titan Culoare Originala Dimensiuni:(D)180x(H)28 mm Greutate:70g Locul de Origine Guangzhou, China

Ce este titan?

Titan este aproape singurul lucru din lume complet non-toxic pentru organismul uman,acesta este toop aerospațială materiale care să se poată adapta la condițiile dure de spațiu, dar, de asemenea, poate fi implantat în condiții de siguranță în organism deveni o parte a corpului de echipamente medicale din lemn.

Titan caracter

Cercetările arată, de cele mai multe dintre consumatori cred că de titan se simte mai aproape și la fel ca Land Rover SUV de lux ne dă un sentiment de securitate,calitate și sentiment de lux.În același timp , dur,stabilitate și fiabilitate, de asemenea, același ca SUV-ul.

Titan este un fel de metal cu trăsături speciale, este low-cheie, dar deosebit , este elegant, viguros, agil, dur , în poziție verticală, de moda , de bună capacitatea de supraviețuire de calitate,etc.

Titan șase caracteristici

1 : Mediu Sănătos și a Omului-friendly

Ca titanul este non-toxic și perfect compatibile cu cele umane, trup și sânge, este adoptată pe scară largă în medicină pentru a face uman aparate, în Afară de asta, Titan aparține non-magnetism metal, acesta nu va fi magnetizate.

2 : Luminozitate

Titan este de 4.51 g/cm3 în densitate, hegher mult de aluminiu , mai mică decât oțel, cupru și nichel, care se intensitatea topuri în toate metalele. Cu alte cuvinte, greutatea sa de aproape amouminum la același volum. Cu toate acestea, intensitatea este mai puternică decât aluminiul sau chiar mai puternic decât oțelul.

3 : Gratuit la rugină, acizi si baze

Titan este păstrat rust-proof în adânc de mare și stabilă în toate tipurile de medias , ca acidul clorhidric, acidul azotic și chiar amestecat cu acid.Motivul este titan generează o densitate mare și greu strat de oxid, care protecis de coroziune. Și chiar fiind adrased, acesta va fi restaurat foarte repede.

4 : Căldură și rezistență la temperatură Scăzută

Punctul de topire a Titanului este exremely mare, Titan Și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp în peste 600degrees mediu, intensitatea sa devine intensificat ca temperaturile se încadrează în jos .Dar plasticitatea acestuia poate fi menținut aproape constantă. Metalul rămâne în bună ducitllity chiar la -253degrees fără a fi brittrle, Pentru acest motiv,titan este materialul ideal pentru temperatură scăzută containere, motiv pentru care , titan este materialul ideal pentru temperatură scăzută containere.

5 : mai Puternic decât oțelul

Titan prezinta o mare performanță final (tensilestrength/limita de curgere),care înseamnă produse de titan nu este ușor să se deformeze după formare . Du-te acest mare raport, ti face o mare rezistență atunci când produse de titan forma..

6 : Bună performanță de transfer de căldură

Titan metal conductivitate termică este mai mic decât cel din oțel carbon și cupru, dar din cauza excelentă rezistență la coroziune, astfel încât grosimea peretelui poate fi greatloy atenuat, iar suprafața de aburi și-i schimbător de căldură este prin picurare condens, rezistența la căldură este redus, acesta poate fi, de asemenea, redusă în cazul în care suprafața titanului este agățare-gratuit, astfel încât titan schimb de căldură performanța este îmbunătățită în mod evident.

Vă rugăm să atenție:

Prețul nostru nu include orice taxe vamale sau fiscale.

Conditii De Plata:

Acceptam alipay .

Dacă aveți orice întrebare sau problemă, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați .

Reveni & politica de Schimb :

Dacă elementul nu este așa cum este descris, vă rugăm să asigurați-vă că elementul este încă în ambalajul original și vă rugăm să ne contactați în 7 zile. Vom accepta retur sau schimb , Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Timpii De Livrare:

Articolul va fi postat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Înainte de a vă plăti noi, vă rugăm să asigurați-vă că adresa se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

Transport Provider

Timpul De Livrare

Statutul De Urmărire

China Post Air Mail

15-25days

Da

EMS

6-10 zile

Da

DHL

5-7zile

Da

UP

5-7zile

Da

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

 • Dimensiunea Pachetului: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 0.5kg (1.10lb.)

 • Pot Ține Apă Clocotită sau Nu: Aplicabile
 • Cu Tacamuri sau Nu: No
 • De unică folosință: No
 • Cu Cooler Bag sau Nu: No
 • Nume De Brand: KEITH
 • Tip: placa
 • Ori: No
 • Stil: În aer liber
 • Capacitate: 0,5 L
 • Material: Din Aliaj De Aluminiu
Jamkilik 2017-12-02 excellent product, slightly small, but amazing quality 5/5
Annaliesamarie 2017-11-29 Product as described. No original box. No communication from seller. 5/5
Jonipalkeinen 2018-04-10 Lovely, Thanks 5/5
Burmakov22 2018-01-29 like me goods, fast delivered 5/5
Sparky Red 05 2018-03-16 thank you, all is perfect. 5/5
Fii primul care scrie o recenzie!

Produse similare

Cel mai bine vandut