Negru 100VA 19V 4.2 UN Zgomot Redus R-core DC LPS sursă de Alimentare Liniară +display

Negru 100VA 19V 4.2 UN Zgomot Redus R-core DC LPS sursă de Alimentare Liniară +display

SKU: e72255

Produs nou

645.95lei 613.65lei
Etichete: de alimentare liniare, sursă de alimentare liniară, puterea liniar, Ieftine de alimentare liniare, De înaltă Calitate de sursă de alimentare liniară, China putere liniar Furnizori.

Zgomot redus R-core transformer DC LPS / sursă de Alimentare Liniară

Tensiune de intrare: AC 115V sau 230V (de a alege)

Tensiune de ieșire: DC19V

Curent continuu 4.2-O

Panou frontal: Negru ( poate oferi argint)

display culoare: albastru ( poate oferi Roșu sau Verde )

comutator de alimentare cu LED de culoare albastra (poate oferi Roșu sau Verde )

Dimensiuni: 210mm Latime X 70mm inaltime X 257mm adânc

Transformator : 100VA OFC R-core transformer

Greutate: 4,5 kg

DC Cap Dimensiune: diametrul Exterior 5,5 mm, diametru intern 2.1 mm ( dacă ai nevoie de alte Dimensiuni DC cap, vă Rugăm să ne contactați )

Putere Polaritate: interior"+" externe"-"

Pachetul include: Terminat sursă de alimentare liniară X 1

1,2 M Teflon sârmă de argint de ieșire DC cablu X 1 (5.5*2.1 mm)

Implicit este nu include cablul de intrare AC.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

avem următoarele mai multe tipuri de tensiune pentru a alege.

Ieșire tensiune / curent

1. 5V6A

2 . 9V6A

3. 12V6A

4 . 15V5.3A

5. 18V4.4A

6. 19V4.2A

7 . 24V3.3A

dacă aveți nevoie de alte tensiune, putem accepta personalizat-a face.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Considerații tehnice

Discrete topologie.

Single-pass, seria regulator de design.

Nu IC (circuite integrate) sunt utilizate. Aceasta permite design complet controlul asupra tuturor puncte de funcționare și parametrii de performanță superioară.

Zgomot redus, de înaltă PSRR

O constantă sursă de curent alimentează o dioda zener ca o tensiune stabilă de referință. Un filtru low-pass (cu un colț de frecvență de 1.6 Hz) previne zener zgomot de a fi introdus în amplificator de eroare. Acesta este un mod eficient încă alternativa mai mici costuri scumpe de tensiune de referință ICs. Filtrul low-pass, de asemenea, oferă un soft-start caracteristice.

Producția de zgomot (descărcate) este mai mică decât 13µV la 24 VCC ieșire (măsurată folosind o Tangenta LNMP (low-zgomot de măsurare preamplificator) și o Întâmplare 187 50000-conta DMM în ACmV modul). Producția de zgomot este cu atât mai puțin atunci când tensiunea de ieșire este mai mică. Acest lucru este mult mai bine decât zgomotul unui IC reglementare pe baza SURSEI testate în condiții identice.

Cu amplificator de eroare este un discret punerea în aplicare a unui opamp cu o mare buclă deschisă câștig de 102.5 dB. Tensiunea de alimentare pentru amplificator de eroare este izolat cu capacitate multiplicatori pentru a stimula sale PSRR (alimentare raportul de respingere). Acest lucru îmbunătățește foarte mult linia regulamentul de performanță a SURSEI de alimentare.

Un lung-coada pereche amplificator diferențial cu curent oglindă și sursă de curent constant constituie prima etapă de amplificator de eroare. Cea de-a doua etapă este tensiunea de amplificare etapă (SAV), de asemenea, cu sursă de curent constant de încărcare. Etapa a 3-a este format din MOSFET de putere de ieșire dispozitive de configurat ca o sursă adept.

High-curent MOSFET trece tranzistori

Două paralel de curent mare, extrem de fiabile Mosfet (evaluat la 18A fiecare) servi ca "trece" tranzistor.

Curent mare rating oferă o siguranță foarte mare trecere la supracurent daune.

Utilizarea în paralel Mosfet împarte disipare a căldurii, simplificarea management termic. La bord radiatoare poate fi folosit care va permite acest SURSEI de alimentare de până la 1A continuu (cu mult mai mari curenți de vârf). Mai susținute curenți sunt posibile prin utilizarea mai mari, offboard radiatoare.

Negativ coeficientul de temperatură al Mosfet previne deteriorarea termică-runaway condiții care pot ciuma convenționale BJT dispozitive.

Nu limitarea curentului.

Următorul afișaj tensiune doar pentru referință:

Timp de transport maritim:

Default trimite par avion,aproximativ 8-14 zile lucrătoare poate ajunge cel mai de țări din europa, Rusia, Brazilia,Africa.Ucraina și alte câteva țări îndepărtate vor avea nevoie de ceva mai multe zile.

Plata:

Vom accepta NUMAI . Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la sfârșitul perioadei de licitație. Non-Plată ofertanții vor fi raportate.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucratoare (din china)de la primirea de plată.

Am DOAR trimite articol pentru cumpărătorul este înregistrat adresa,Cumpărătorul trebuie să fie responsabil pentru adresa poștală

Vamale și taxe:Pentru tranzacțiile transfrontaliere,.noi nu suntem responsabili pentru tarife și taxe. Cu toate acestea, cumpărătorii ar putea fi responsabil pentru real, tarifele aplicabile și taxele cerute de legile țării respective

Retur Si Schimb:

>> Unele elemente schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.(vă rugăm să consultați detaliu descrie)[În caz de DOA (Dead on Arrival), vă rugăm să raporteze în termen de 3 zile]

>> Articol returnat trebuie să fie noi, nepurtate și în starea inițială.

>> Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport la și de la )

 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
 • Greutate Pachet: 4.0kg (8.82lb.)

 • Starea: Noi
 • Putere Maximă Per Canal: 50W
 • Tip: Acasă Amplificator
 • UPC: nu se aplică
 • Pachet: Da
 • Numărul De Model: OEM
 • MPN: nu se aplică
 • Nume De Brand: GZbotolave

Produse similare

Cel mai bine vandut