Vox StompLab IG Modelare Efect Chitara Procesor

Vox StompLab IG Modelare Efect Chitara Procesor

SKU: e608

Produs nou

363.31lei
Etichete: vox stomplab, efect chitara, chitara procesor de modelare, Ieftine vox stomplab, De înaltă Calitate, efect chitara, China chitara procesor de modelare Furnizori.

Privire de ANSAMBLU

La StompLab serie de pedale de efect sunt impresionante concurenți noi, care a împacheta un sunet puternic într-compact și sofisticat de metal în căutarea de cadavre. Sunet variante sunt clasificate în funcție de stil, cum ar fi rock, blues, și balada, făcându-l ușor chiar și pentru utilizatorii începători să amintim de sunet dorit. În plus față de StompLab IG e dedicat chitara modelare și StompLab IB bass dedicat modelării, gama include, de asemenea, StompLab IIG și IIB, care oferă o pedala de expresie. Cu de înaltă calitate, plus sunetul de înaltă calitate, la StompLab serie va fi un companion excelent pentru chitarist sau basist de ani de zile să vină.

În primul rând a verifica afară de sunete!

Multi-efecte unități conțin un incredibil de diversă gamă de sunete care variază de la distorsionate pentru a curăța, și numărul mare de aceste sunete pot fi uimitoare. Deși are un număr mare de sunete este un mare avantaj, acesta poate, de asemenea, copleși utilizator novice, provocând dificultăți sau confuzie. La StompLab serie este conceput pentru a fi ușor de utilizat, chiar și de către jucătorii începători. Deoarece fiecare program este numit cu un stil muzical, cum ar fi rock, blues, sau metal. Veți fi capabil de a găsi un sunet perfect, fără a fi în cauză, cu efect specific de nume. Stilurile sunt clasificate în zece tipuri, și acoperă totul, de la drept înainte stilurile tradiționale ciudate, sunete neobișnuite. Există zece variante pentru fiecare categorie, astfel încât sunteți sigur de a găsi sunetele care iti plac.

Creați-vă propriile sunete originale!

Pur și simplu joc de sunete presetate este o mulțime de distracție, dar veți dori în mod sigur pentru a crea unele dintre propriile sunete originale fel de bine. La StompLab IG conține 103 tipuri de modelare efecte. Aceste efecte sunt clasificate ca pedala, amp, conduce, dulap, modulare, întârziere, reverb și efecte. Când de reducere a zgomotului este inclus, puteți utiliza până la 8 dintre ele simultan. Fiecare tip efect oferă mai multe parametrii care pot fi profund editare pentru a crea un sunet perfect. Deoarece sunetul motorului este echivalent cu cele recomandate la nivel mondial cel mai bun-de vânzare VT+ serie de modelare amperi și ToneLab serie de multi-efect de unități, ai nevoie de nici o garanție suplimentară a calității. Sunetele pe care le creați pot fi salvate ca 20 de programe utilizator.

Se pare mare!

La StompLab serie a fost conceput cu mare grijă, nu numai pentru sunetele sale, dar, de asemenea, pentru superbele estetice. Nu vei primi obosit de rece metalice exterioare. Pedala de design amintește de epocă VOX wah pedale, care este sigur de a stimula inspirația. Una dintre atracțiile de StompLab serie este de calitate superioară, care este o raritate printre alte compact multi-efect de unități. Sună excelent, se arată foarte bine și este suficient de compact pentru a se potrivi într-un sac de concert, astfel încât să puteți lua, împreună cu tine oriunde te duce muzica, rapid și ușor.

Dotat cu funcții convenabile, inclusiv un tuner!

La StompLab serie are un built-in tuner cromatic, astfel încât nu veți avea nevoie pentru a furniza separat. Trei LED-uri indicatoare face tuning ușor. Pentru comoditate pe scenă, e un dezactiva funcția, care vă permite să tune fără a fi auzit de ceilalți. Căști poate fi, de asemenea, conectat, astfel încât veți fi capabil de a juca acasă, târziu în noapte, fără a deranja pe nimeni. Baterie operațiune face aceste unități ușor portabil, permițându-vă să se bucure de grave sunet de chitara sau bass, oriunde te duci.

Un sunet puternic si un aspect sofisticat, care spulberă așteptările pentru compact chitara multi-efect de unități.

DISPUNE de UN total de 100 de programe presetate sunt clasificate în stiluri, cum ar fi rock, blues, metal, pop și interfață Ușor de utilizat, chiar și utilizatorii începători pot accesa instantaneu sunetele pe care le doriți! StompLab IG oferă 103 tipuri de modelare efecte, StompLab IIG oferă 104 tipuri, StompLab IB oferă 60 de tipuri, și StompLab IIB oferă 61 de tipuri, Fiecare efect modelul se mândrește cu un motor de sunet care a fost distilat din întreaga lume cel mai bun-de vânzare VT+ serie de modelare amperi precum și ToneLab serie de multi-efect de unități. Edita și salva 20 de propriile programe utilizator de Până la opt efect de modele pot fi utilizate simultan aspect Sofisticat, care a fost de neimaginat pentru mai în vârstă efect de unități. La StompLab IIG și IIB oferi o pedala de expresie care vă permite să controlați o varietate de parametrii de efect, inclusiv wah si volum de Două-mod de alimentare; functioneaza cu baterii sau adaptor AC (comercializat separat)

CAIETUL de sarcini

StompLab IG Modelare Efect Chitara Procesor de Tip Efect

Pedala (8): Comp, Repara Wah, Auto Wah, Brn Octavă, Acustice, U-Vibrație, Ton, Inel Mod

Amp(44) : BTQ Curat, Pur, Curat, Jazz Curat 1, Jazz Curat 2, Cali Curat 1, Cali Curat 2, Cali Curat 3, Cali Curat 4, Vox AC4, Vox AC15TB, Vox AC15, Vox AC30TB, Vox AC30HH, Vox Criza, NE Blues 1, NE Blues 2, NE Blues 3, NE Blues 4, NE 2x12 1, NE 2x12 2, NE 2x12 3, NE 2x12 4, UK Rock 1, UK Rock 2, marea BRITANIE Rock 3, Marea BRITANIE Rock 4, BTQ OD, Vox NT15, Vox AC30BM, marea BRITANIE Metal 1, marea BRITANIE Metal 2, marea BRITANIE Metal 3, marea BRITANIE Metal 4, NE HiGain 1, NE HiGain 2, NE HiGain 3, NE HiGain 4, NE Metal 1, NE Metal 2, NE Metal 3, NE Metal 4, BTQ Metal 1, BTQ Metal 2, BTQ Metal 3

  • Dimensiunea Pachetului: 17cm x 15cm x 7cm (6.69in x 5.91in x 2.76in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.75kg (1.65lb.)

  • Numărul De Model: IG
  • Tip: Efecte

Produse similare

Cel mai bine vandut