PGI-550BK CLI-551BK C M Y GY reset chips-uri pentru MG7150 MG6350 etc.

PGI-550BK CLI-551BK C M Y GY reset chips-uri pentru MG7150 MG6350 etc.

SKU: e546

Produs nou

40.33lei 35.49lei
Etichete: chip reset, Ieftine chip reset, IGP 550BK CLI-551BK C M Y GY reset chips-uri pentru MG7150 MG6350 etc..

Resetare automată Chips-uri pentru PGI-550 CLI-551 Cartușele de Cerneală Reîncărcabile & Ciss

PGI-550 CLI-551 din Europa

Acest lucru este pentru 1 set de 6 buc de Resetare Automată Chips-uri pentru PGI-550 CLI-551, nu resetters sunt necesare. Acestea funcționează cu imprimante achiziționate din Europa.

1 x Negru chips-uri pentru PGI-550 BK

1 x Negru chips-uri pentru CLI-551 BK

1 x Cyan chips-uri pentru CLI-551 C

1 x Magenta chips-uri pentru CLI-551 M

1 x Galben chips-uri pentru CLI-551 Y

1 x Gri chips-uri pentru CLI-551 GY

*** Diferite cartuș de coduri pentru acelasi model de imprimantă în diferite domenii,vă rugăm să verificați cartușul de imprimare coduri de cartuse originale inainte de a cumpara. Cartuș cod prevalează în timp ce de transport maritim.Multumesc.

Pentru Canon MG7150 MG6350 etc.

Modele de imprimantă nu pot fi enumerate complet sau actualizate la timp, vă rugăm să verificați cu noi.Multumesc!!!

Toate brand bames și mărcile înregistrate sunt proprietăți ale proprietarilor respectivi,acestea sunt menționate aici pentru scop descriptiv.

Tipul de culoare: negru,Negru, Magenta, Galben, Cyan și Gri. Cip tip:Permanent Chips-uri.

Q: Cum pot reseta nivelul de cerneală și pot reseta nivelul de cerneală în orice moment, ori de câte ori am nevoie ?

O: Chip-ul de resetare automată funcționează numai atunci când imprimanta indică un "X" roșu semn pe nivelul de cerneală bar. (roșu "X" semn menit cartuș de cerneală recunoscut ca o cartușul de cerneală gol și nu se poate lucra cu imprimanta) scoate cartușul de cerneală și reinstalați-l pentru a reseta nivelul de cerneală. desigur, vă rugăm să umple plin de cerneală înainte de a instala înapoi.

Q: Pot reseta toate culorile de cerneală cartuș nivelul de cerneală de la un timp cu pas de decolare & re-a instala cartușul de cerneală ?

A: Ia de pe & re-a instala cartușul de cerneală cu unul(s), care cu "X" roșu semn pe nivelul de cerneală bar.

De exemplu,

Numai cyan cu"X" roșu semn pe nivelul de cerneală bar. Ia de pe & re-a instala Cyan cartuș de cerneală numai. Și Numai cerneală cyan nivel va fi reseted. Nu se referă la alte cerneală de culoare cartridegs.

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.

III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.

Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați Evaluareprotectiamunciipsi.ro service pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru Evaluareprotectiamunciipsi.ro primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei. Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.

Ne-ar dori să informeze toți cumpărătorii care ne-am angajat la satisfication de clienții noștri și încearcă să ofere cel mai bun nivel de serviciu. Dacă elementul sosește și nu funcționează bine, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în cel mai scurt timp. Transport gratuit 3 Seturi RESETARE AUTOMATĂ CHIPS-uri pentru PGI-550 CLI-551 Compatibil pentru CANON PIXMA IP7250 IP5450 MG6350

Ce este inclus în această listă 3 x Negru Auto Reset Chip pentru PGI-550BK

3 x Negru Auto Reset Chip pentru CLI-551BK

3 x Cyan Auto Reset Chip pentru CLI-551C

3 x Magenta Auto Reset Chip pentru CLI-551M

3 x Galben-Auto Reset Chip pentru CLI-551Y

Dacă ai nevoie de CLI-551GY,vă rugăm să ne contactați pentru detalii.Multumesc!!!

Potrivit pentru urmatoarele imprimante:

Pentru CANON PIXMA IP7250 MG5450 MG6350

Vă rugăm să ne informați cartușul de cod și modelul imprimantei în timp ce de cumpărare.

Toate pozele postate sunt doar pentru referință.

Transport

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

  • Dimensiunea Pachetului: 13cm x 9cm x 8cm (5.12in x 3.54in x 3.15in)
  • Tip De Unitate: Set
  • Greutate Pachet: 0.1kg (0.22lb.)

  • Numărul De Model: pgi-550 cli-551 6c
  • Tip: cerneala refill kit
  • Compatibil Marca: CANON
  • Nume De Brand: MOD DE CERNEALĂ

Produse similare

Cel mai bine vandut