YIHUA 938D încălzire Electrică pensete Stația de Rework încălzire Electrică Clește de lipit statie pentru BGA SMD reparații

YIHUA 938D încălzire Electrică pensete Stația de Rework încălzire Electrică Clește de lipit statie pentru BGA SMD reparații

SKU: e332

Produs nou

314.90lei
Etichete: statie de lipit, stația de rework, stație de lipit statie, Ieftin statie de lipit, De înaltă Calitate stația de rework, China station statie de lipit Furnizori.

Caracteristici

1.Mare putere de încălzire, pensete paralel design. Când aveți nevoie pentru a elimina componentele electronice, puteți utiliza paralel pensete pentru încălzirea componentelor și de imbinari sudate. Este ușor și rapid de a fi eliminate de element fără a aduce atingere cazul dispozitivelor periferice. Acesta este utilizat pentru diferite imbinari sudate de-a lipit ,mai potrivite pentru nivelul articulațiilor mari, în special pentru fabrica de locuri de muncă lot, un timp poate suda două puncte, este de înaltă eficiență.

2.Programabil de control al temperaturii, PID tehnologie, cea mai înaltă precizie PID implant proceduri de urmărire și de detectare de mare viteză mașină de pensete temperatura reală și corectate. Magie de compensare a temperaturii viteză, astfel încât temperatura de eroare este mic, temperatura de stabilitate și de compensare a temperaturii este mult mai rapid decât același tip de produs.

3. Pentru a satisface nevoile de pe piața din diferite regiuni, plus de Fahrenheit / Celsius temperatura de conversie funcție, utilizatorul poate alege în funcție de obiceiul de interes.

4. 10 minute fix funcția de somn, până la 10 minute, fără utilizarea de fier, intra automat in modul sleep, energie și prelungi durata de sfat viață.

5.Paralel electric pensete design, foarte convenabil pentru componente electronice mici,cip, cip îndepărtarea și instalarea de elemente sudate. Când aveți nevoie pentru a elimina paralel pensete electrice pot fi utilizate direct în puncte de sudură pe rezistor componente pentru încălzire.

Date tehnice

Model

938D

Tensiune

O C 220V ± 10 % 50Hz/O C

Putere

120W

Interval De Temperatură De

200 ~ 480° C

Stabilitatea temperaturii

±2 °C (static de stat)

Temperatura de lucru

0~40 °C

Temperatura de depozitare

- 20 °C ~ 80 °C

Umiditate depozitare

35 % ~ 45 %

Sfat de Rezistență la sol

2 Ω

Sfat de la sol Tensiune

2 m V

Afișaj temperatură

LED digital display

Celsius/Fahrenheit Temperatura de Afișare modul de conversie

Da

10 minute fix modul sleep

Da

Lista de ambalare: 938D Fier de Lipit UE priza 220V X1 Titularul X1

  • Greutate Pachet: 0.9kg (1.98lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Tip De Unitate: bucata

  • Intrare Voltagle: 220v
  • Temperatura De Ieșire: 200~480
  • Putere De Ieșire: 120W
  • Dimensiuni: 30*20*10 cm
  • Temperatura De Stabilitate: 2
  • Nume De Brand: Eakins
  • Numărul De Model: YIHUA 938D

Produse similare

Cel mai bine vandut