DIY 4 cifre Combinație Cam Cabinet de Blocare Negru Convenabil Parola de Securitate Codificate Încuietori Pentru Cutie Cabinet Cerradura g

DIY 4 cifre Combinație Cam Cabinet de Blocare Negru Convenabil Parola de Securitate Codificate Încuietori Pentru Cutie Cabinet Cerradura g

SKU: e21720

Produs nou

48.04lei 45.66lei
Etichete: încuietori pentru dulapuri, încuietori pentru dulapuri, cod de blocare, Ieftine încuietori pentru dulapuri, De înaltă Calitate, încuietori pentru dulapuri, China cod de blocare Furnizori.

Acest ordin

1X 4 biți număr parola încuietori de cabinet(clatita limba)

111L-de Înaltă calitate și de securitate;

Blocare producător profesionale;

4 Cifre Combinație De Blocare;

Material ABS, Anti-coroziune, Durabil.

1, cele patru cuvântul roata parola de blocare a 5040 felul de combinații, confidențialitatea este mai mare.

2, de urgență, funcție-cheie: atunci când sunt într-o stare de izolare, am uitat parola pot utiliza speciale de cotitură cheie afla parola de blocare.

3, acest produs are public "parola" și "parolă personală" funcția.

Fabrica parola "0000" public modul de parolă

Setare Parolă:

1, publice, modul de parolă: spatele împinge butonul pentru a "2.publice parola" locație, scoate ce combinație de blocare ce parolă să-l deschidă.

2, parole personale mode: ușa DESCHISĂ de stat de butonul apăsat pentru 3 reseta parola poziția DESCHIS stat butonul pentru a "DESCHIDE" condiție, pentru a trage parolele lor, rotirea butonului la: "de APROAPE", apăsați butonul înapoi pentru a "1.parolă personală".

Cum de a recupera parola:

Blocare închis, introduceți cheia în sensul acelor de ceasornic directia de "DESCHIS" la rândul său, trage muta runda 4 cuvinte, la rândul său, până la rândul său, la un anumit număr nu se poate trage, numărul de afișare este parola corectă sens invers acelor de ceasornic direcție cheie "CLOSE" pentru a nu transforma, scoateți cheia.

  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 11cm x 6cm x 3cm (4.33in x 2.36in x 1.18in)
  • Greutate Pachet: 0.3kg (0.66lb.)

  • Nume De Brand: ZOCORFID
  • Numărul De Model: 111L
Vorvodka 2018-04-03 Received all items in good working condition. This is my 2nd purchase from the seller. Very good seller! 5/5
Fii primul care scrie o recenzie!

Produse similare

Cel mai bine vandut