Cel mai profesionist piscina robot aspirator cu 18m cablu,smartphone-control,auto-diagnosticare, programabil de curățare

Cel mai profesionist piscina robot aspirator cu 18m cablu,smartphone-control,auto-diagnosticare, programabil de curățare

SKU: e21578

Produs nou

4 880.97lei 4 148.83lei
Etichete: robot robot, robot de curat, robot de curat piscină, Ieftin robot robot, De înaltă Calitate robot de curat, China robot de curat piscină Furnizori.

Cel mai profesionist piscina robot de curat, smartphone-control, auto-diagnosticare, programabil de curățare model 3012

Rapid Detalii

· Tip: Aspirator

· Caracteristică: dinte de control de pe smartphone, de auto-diagnosticare arlarm

· Control de la distanță: Remonte control si bluetooth control, optiune

· Transport caddy: Opțiune

· Program: Auto & manual

· Motor cantitate: 3

Descriere Produs

La 3012 robotic piscină cleaner este un nou tip de extrem de eficiente și de economisire a energiei de înot de curățare piscină robot. Prin intermediul avansate de calculator controlate de program, se poate curata piscina pereții și partea de jos în mod automat. În același timp, filtre apa din piscină și scapă de particule în suspensie, fără a înlocui apa din piscină. E total ecologice.

Pentru funcționarea în condiții de siguranță, curat functioneaza pe 24V curent continuu. Vă rugăm să citiți acest manual cu atenție înainte de utilizare.

Numele HJ3012 robotic curat piscină tensiunea Nominala de intrare 220VAC (230VAC)/ 110VAC (120VAC) Frecventa 50Hz/60Hz tensiune de Ieșire DC24V Putere 200W control de la Distanță cu frecvență 433M lungime Cablu 18m lungime Role 465mm Max de curățare zona de Aprox. 270 m2 Debitul de 20 m3/h Filtru net densitate 180um (250um opțional) Piscină cu apă la temperatura de 10C-32C viteza de deplasare MAX 12.5 m/min IP grad Curat IPX8 unitate de alimentare cu Energie IPX5 Curat greutate 12,5 kg (Fără cablu)

Po cooperare

Atenție

Țineți mânerul de sus și pune aspiratorul in piscina, Asigurați-vă că pentru a goli aerul prins în interiorul, apoi cleaner poate cufunda în piscină podea.

Control De La Distanță

Bluetooth interfață de control

curățați filtrul tava

1) deschide filtrul tava,stânga mânerul în sus(figura 4-6),scoate(picture4-7),tava(picture4-8),deschideți partea din spate a tăvii (picture4-9)

2)Utilizarea de apă gazdă să se spele tava(figura 4-10;imagine 4-11)

3)După spălare blocare tava afișate ca imagine 4-12

4) Pune filtru tava înapoi la mașină

Ambalare

Detalii de ambalare: plastic implor + cutie

Serviciile Noastre

1)produse de Înaltă calitate

2)vom satisface cerințele pieței prin furnizarea în mod constant noi și puternice modele

3) perioada de Garanție este de 1 ani de la data livrării și este stabilit în conformitate cu condițiile prevăzute de Directiva 1999/44/CE din 25 Mai privind garanțiile privind vânzarea de bunuri de consum, precum și legislația locală în Țara de Achiziție în cadrul Uniunii Europene.

4)Bun după-vânzare,pre-vânzare de servicii

Note:

1. Dacă alegeți EMS, uneori, ne va face livrarea prin DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Express, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.

2. Dacă alegeți DHL, uneori, ne va face livrarea de către EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Express, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.

3. Dacă alegeți Fedex, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.

4. Dacă alegeți SF Express, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.

5. În scopul de a lăsa pachetul trece cumpărătorului obiceiurile locale fără probleme, vom declara ca element 200USD.00/pc, și spune "Cadou numai, fără valoare comercială". Dacă aveți nevoie de întreaga valoare sau altă valoare listate pe Factura Comercială, vă rugăm să ne sfătuiască atunci când vă cumpărați.

6. Limba de manual de utilizare este în limba engleză.

7. Picătură de transport maritim este binevenit. Vă rugăm să completați corect și complet picătură de transport maritim adresa.

  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 15.0kg (33.07lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 54cm x 50cm x 50cm (21.26in x 19.69in x 19.69in)

  • Numărul De Model: 3012
  • Tip: Aspirator Piese

Produse similare

Cel mai bine vandut